Life on the nursery
Door: Henk & Cyn
Blijf op de hoogte en volg Henkie & Cynthia
14 December 2008 | Australië, Wanneroo
Het is alweer een tijdje geleden dat we wat van ons hebben laten horen. We hebben ondertussen al 4 weken werken erop zitten. De tijd vliegt echt voorbij!
Vandaag zullen Andy en Garry from UK afscheid van ons nemen. Pommie heeft ze met een beetje vage reden ontslagen. Dus zullen we overblijven met Tom & Mense (NL), Simon (Aus) en Dan (DU).
Heb ook een bericht van Martijn gehad dat hij naar de westkust is gekomen en rond de feestdagen in Perth zal aankomen :D Hij wilt ook graag werken en we moeten tegen die tijd even aan Pommie vragen of hij nog een plekje over heeft.
Ik (Cyn) vind het in iedergeval helemaal te gek dat ik mijn verjaardag kan vieren met een aantal 'oude bekende'. Kerst wordt waarschijnlijk dit jaar op het strand gevierd. :D Sounds good!!
Werken op de nursery gaat steeds beter, omdat we eindelijk weer een beetje spieren ontwikkelen, hiihih. We komen wel echt veel beesten tegen hier. Vorige week was er een Dugite slang. Dat is een giftige slang, die rustig door de plantjes bewoog. Kim en Dan hebben hem dood gemaakt, ter voorkoming dat iemand per ongeluk erop zou gaan staan en gebeten zou worden. Hij heeft gewoon nog een half uur nabewogen en als je hem kietelde reageerde hij daar nog op. Echt heeel bizar!!
Ook hebben we vaak Blue Tongue lizards hier rondlopen. En onder de potjes leven echt heel veel verschillende dieren, waaronder de gevaarlijke redback spider. Henk heeft zijn eerste teek gehad. Hij zat op zijn scheenbeen en gelukkig had hij het snel ontdekt, dus hem eruit halen was niet heel moeilijk. De kitten zijn nu allemaal verkocht, maar Pommie en Kim hebben nu 2 nieuwe baby kangaroo's erbij. Echt so cute.
Gister hebben Bea en Louis hun vlucht geboekt naar Sydney!!! Op 26 februari zullen zij naar ons vliegen :D Wij kijken er erg naar uit, echt super!!
Henk en ik zullen waarschijnlijk tot eind jan werken en willen dan touren aan de westkust en via de zuidkust naar Sydney gaan. Waar we dan verder reizen met Bea en Louis. We gaan snel een leuke route uitstippelen.
Henkie en ik moeten ook binnenkort maar es serieus gaan zoeken naar een Van. Hahahha :D
14 December 2008 - 12:19
Denise:
Hoi Lieverd(s),
wat super om te horen dat het werken goed verloopt. Maat wel eng van al die beestjes :| Mij niet gezien haha!
Dat wordt een bijzondere ervaring lijkt me; kerst in de warmte. Ik was afgelopen weekend een paar dagen naar Kaapstad (om Romy op te zoeken) ;Heerlijk! Maar toen vond ik de kerstboom met die hitte (37graden) al gek!
Heel veel plezier nog!
Dikke kus, (ook aan Henk)
Denise -
14 December 2008 - 13:38
Marit:
vnd je het weer ens tijd worden voor een updat??
Leuk weer eens wat te lezen!
fijne feestdagen!!
xxx marit -
14 December 2008 - 13:49
Charissa:
he lieverd!
geweldig dat je moeder langs komt! Kun je haar het australische leven laten zien!
Word steeds jaloerser op je verhalen hoor, volgens mij is het heerlijk leven daar!
Maar die beesten lijken me wel eng haha.. schrik je je toch ook dood !
En kerst vieren op t strand .. echt geweldig!
geniet ervan,
Groetjes aan Henk!
Dikke kus Charis -
21 December 2008 - 11:54
Karin En Aad En Kell:
he cyn en henk wat een leuke site hebben jullie nou een groter contrast is er niet he daan in winters oostenrijk en jullie in zomers australie we genieten van jullie verhalen en wensen jullie een hele fijne kerst en een knallend uiteinde en begin van 2009 veel liefs van aad karin en kelly -
22 December 2008 - 10:51
Joos:
Dag schatten! Wat een verhalen allemaal weer. Ik heb nu een laptop, die echt 1000 x sneller is dan de comp. uit het jaar 0 die ik altijd moest gebruiken. Dus nu kan ik eindelijk berichten typen zonder dat ik een half uur moet wachten, of zonder dat ie vast loopt :)
Echt heel bijzonder wat jullie allemaal meemaken. Ik kan niet wachten op het volgende avontuur. En trouwens Cynt, ik vind het heel knap hoe je al die dingen zo goed kan verwoorden. Het is echt heel leuk om te lezen allemaal.
Lieverds, geniet ervan!
Heel veel liefs en -x-jes Joos -
26 December 2008 - 14:49
Ruben:
Heeey ouwe zuiplap, heb net wat van je foto's bekeken, volgens mij vermaak je je wel daarzo. In ieder geval vrolijk kerstfeest!!
Ik had ff een vraag, want 6 januari is best dichtbij en dan vlieg ik naar Adelaide. Heb je toevallig een paar tips voor me over waar het leuk is, de kroegen, wat er te zien is, wat niet de moeite waard is enz. En ook een tip voor een slaapplek is welkom.