Wicked Van

Door: Henk & Cyn

Blijf op de hoogte en volg Henkie & Cynthia

08 Oktober 2008 | Australië, Sydney

Heeey schatties!!!

Hier weer ff snel een berichtje van ons (internet is hier gewoon 2 dollar per 15 min :S )

jeetje, het is al weer een paar dagen geleden en er is zooo veel gebeurd!! Henk en ik rijden omstebeurd in het busje. Echt zo tof! Op zich voelde links rijden niet eens echt verkeerd.De wegen zijn hier ook zo leuk, echt van die kronkelpaden met een prachtig uitzicht op water, beekjes, bergen en bomen. Te mooi gewoon.

We zijn nu net aangekomen in de staat Victoria. Vanuit Sydney zijn we naar het zuiden gaan rijden. De plek waar we gistere stonden in Dalmeny bij Narooma wacht echt top. We keken uit op de oceaan en hebben dolfijnen en walvissen zien zwemmen :D
De avond ervoor stonden we bij Durras Lake, wild te kamperen. Lekker met een kampvuurtje in de bossen. Ik ben voor het eerst gaan wildplassen (met de instructies van Denise in mijn achterhoofd ;) ) En toen vloog er gewoon een kangeroo uit de bosjes. Tja, dat is heel gewoon hier :P Whahahhhaa.

Ik kan nog wel ff doorschrijven over alle dieren die we hier tegen komen. naast de gewone mussen is het ook nornaal om kakatoe's, pelikanen en papagaaien tegen te komen. Kennelijk zijn er ook aardig wat wombats, omdat we regelmatig van de bordjes tegen komen.

Henk heeft in Sydney maar ong 45 min gesurfd, het is (nog niet) echt zijn ding. Misschien komt dat later nog. :)

In het busje slapen we heerlijk. De groep moet ons echt wakker maken, want anders slapen we echt een gat in de dag. Omdat de comp waar ik nu op zit zooo traag is kan ik helaas geen fotos plaatsen....:( Maar dat komt dan later wel ff.

Voor de mensen die het nog niet weten, dit is mijn Aus nr. (0061) 041-6138457.

Verder hebben we het erg gezellig met de ploeg. Henk en de jongens drinken lekker veel Tooheys, het biertje hier. En ik ben gewoon maar begonnen met wijn drinken om in de avond warm te blijven (Jullie horen het goed meiden, wijn, ik!! ;))

De mensen hier zijn zooo lief en behulpzaam. En je komt hier dingen tegen die in NL er niet zijn, zoals 2 knopen op de wc. Voor een kleine of grote spoeling. Hahaha. Heel veel verkeersborden! (Moeilijk om te bedenken wat nog meer oanders is mdat het ondertussen al normaal begin te worden, hihihi)

Nou lieverds, enrom bedankt voor alle berichtjes. Echt super leuk om te lezen. Het is nu 3 weken geleden dat we zijn vertrokken dus normaal gesproeken zouden we nu teruggaan als het een normale vakantie had geweest. Ik denk dat het missen nu pas zal gaan komen.

We houden iig heel veel van jullie! (K) xxx Henkie en Cyn

• 08 Oktober 2008 - 08:06

NIkki:

Zo Leuk om te lezen dat jullie het zo erg naar jullie zin hebben!! Missen je wel hier hoor!!

Nou geniet ze, en het verhalen schrijven gaat je goed af hoor... zit vol hartstocht te lezen!!;-)

Nou lieverds!! geniet ze!!

Dikke kuzzz Nikki

• 08 Oktober 2008 - 08:55

Joop&Cor:

We hebben je een prive bericht gestuurd maar het had ook openbaar mogen zijn foutje oeps!!!! Gr: Joop & Cor

• 08 Oktober 2008 - 10:43

Marit:

Wat gaaf!!!
    Het is toch onwijs om dit allemaal mee te maken??
    ik geniet ervan jullie erhalen te lezen!
    veel plezier en doe voorzichtig!!!!

Dikke kus!!

• 08 Oktober 2008 - 15:13

Debbie:

haha het wijn drinken heb ik in Australie geleerd!!! Jij bent er dus ook al mee begonnen lees ik ;-)
    Binnenkort ga je echt van je wijntje genieten.. wacht maar af!!
    dikke kusss voor jullie!! (K)

• 08 Oktober 2008 - 16:05

Ad:

hahaha cynthia en wijn!! echt leuk kunnen we dit thuis dan gewoon voortzetten hahahahaha. geniet van alles dat doe ik hier ook als ik weer wat lees van jullie verhalen. hele dikke xxx ad ps. het voelt of je pas 2 weken weg bent hahahaha

• 08 Oktober 2008 - 16:39

Deborah:

ik denk aan jullie!

• 08 Oktober 2008 - 17:44

Sanne :

Echt geweldig om allemaal te lezen! Toppie! Geniet er allemaal van! kus Sanne

• 08 Oktober 2008 - 20:44

Dennis:

heey leuk om weer ff wat tehoren van jullie ;)

goed om te zien dat jullie je wel vermaken

(K) Dennis

• 09 Oktober 2008 - 12:34

Marga:

Hoi lieverds, Jeetje wat ben ik jaloers op jullie, hi hi. Wat een avontuur en al die beesten die jullie zien! Lijkt me wel een ervaring om wild te plassen en dan een kangeroe tegen te komen! En dat jullie dat durven dat links rijden maar het zal wel een gewenning zijn denk ik. Lieverds lot's of fun en ik kan niet wachten op het volgende verhaal hi hi. Dikke kus en knuffel van ons allemaal xxxxxxx Henk, Marga, Sanne en Nick

• 12 Oktober 2008 - 16:30

Fabiënne:

Hey daar!
    Super dat het allemaal zo goed gaat daar! Heel veel plezier nog daar!
    dikke kus Fabs

• 14 Oktober 2008 - 16:21

Maaike:

He meis, wat schrijf je lekker! Ik geniet gewoon met jullie mee hier in M'dam....Ik wacht met spanning op jullie vlg bericht! Kus Maaike

• 14 Oktober 2008 - 19:38

Ruben:

Goed bezig daarzo!! En ouwe zuiplap: "wijn drinken om warm te blijven" Juist...... Nou proost dan maar.

• 17 Oktober 2008 - 15:22

Denise:

Hey Cynt,

hoe gaat ie daar aan de andere kant van de wereld? Hier wel oke; zn gangetje. :)
    Dat nummer van je kan je daarop smsen?
    Nog heel veel plezier beide!

(K)

Ilona En Niels:

hey cynt en henk
    hoe is het met jullie
    ik ben vorige weer terug van 8 dagen turky
    was super elke dag mooi weer
    nu lekker aan het werk en jullie de wereld verkennen.
    nou geniet ze er lekker van ik mis jullie wel hoor
    heel veel xxxxxxxxxxxxxxxxx van ilona en niels