Great Ocean Road
Door: Henk & Cyn
Blijf op de hoogte en volg Henkie & Cynthia
26 Oktober 2008 | Australië, Port Campbell
We zijn op de Great Ocean Road :-)
Links van Melbourne zijn we begonnen in Torquay en zijn ondertussen aangekomen in Port Campbell. Gistere gekampeerd in de middle of nowhere, waar om 12 uur 's nachts Gert 21 jaar wed. Dus dat moest gevierd worden! :D En dat hebben we gedaan met 4 dozen VB's (Victoria Bitter, biertje) en bijna 1,5 fles Malibu.
Hartstikke blij dat we nu weer op een camping zitten, zodat we allemaal weer even konden douchen.
Wel leuk was toen we naar de vuurtoren van Cape Otway reden, we door een gum tree forest(eucalyptus) reden en gewoon de koala's in de bomen zagen liggen. Wat kunnen die beestjes een herrie maken als ze eindelijk een keer wakker zijn (ze slapen 20 uur per dag!!)
De Great Ocean Road is echt schitterend, alleen echt zooo jammer dat het op alle plekken echt barst van de vliegen, muggen en andere gevleugelde insecten. Grhhh...
Oja, in Melbourne hebben we een mini laptop gekocht :D Echt een schatje en ik denk dat ie ong. 25 bij 20 cm is. Helemaal top!
Bye bye xxxxx
26 Oktober 2008 - 09:10
Ria En René:
Goed dat je mini laptop heb dan kan je onderweg al noteren wat belangrijk is om te melden . Je laat ons al goed weten wat jullie allemaal onderweg meemaken .Linten langs een hoed houden de vliegen uit je gezicht.
Te gekken bus hebben jullie.Veel plezier en tot schrijfs en kussen vanuit een koud en nat Holland. -
27 Oktober 2008 - 14:06
Marit:
super van die laptop!
Kan me voorstellen dat jullie er blij mee zijn!
Nu kunnen wij nog sneller lezen wat jullie allemaal meemaken!
echt super leuk al die verslagen en blijf ze trouw lezen hoor!
Geniet van jullie reis!
tot de volgende update!
Liefs Marit -
28 Oktober 2008 - 16:53
Tessie:
Wow...wat een verhalen!! Klinkt echt goed : )
Hier is het weer echt slecht en het word IJSkoud...blijf daar maar lekker!
wat leuk dat jullie een laptopje hebben, dat is zeker handig want je moet ons wel up-to-date houden he ;)
Ga nu je foto's op hyves ff checken..Had de afgelopen geen tijd ivm school, heeeel druk en heeeel leuk.
Take care mates!!!
Love you!!