Het plan

Door: Henk & Cyn

Blijf op de hoogte en volg Henkie & Cynthia

02 Oktober 2008 | Australië, Sydney

Hi lovely people!

Ik zit nu in de Travellers Contact Point, waar we een hele hoop info hebben gekregen en zelf wat geboekt hebben. Henkie is ondertussen even een sim-kaart voor me aan het regelen, zodat ik zo een Aus nr heb.

Aankomende zaterdag gaan we met een groep van 5 mensen in 2 Wicked Vans op pad. Er zijn 3 meiden, Wendy uit V'dam, Annemarie uit R'dam en Femke uit Brabant, die mee gaan. We hebben 2 vans gehuurd voor 28 dagen, zodat we van Sydney via de kust naar Adelaide kunnen (incl Tasmanie :))
Heel spannend om links te moeten gaan rijden, whihihihi.

Verder zijn er ook nog 6 mannen die zelf per paar campers gekocht hebben en ook naar het zuiden gaan. Dus dan zit henk niet de heledag met alleen maar meiden, hihihihi ;)

Het vrouwtje dat ons geholpen heeft is zooo lief. Ze heeft ervoor gezorgd dat de geen "one-way-fee" hoeven te betalen en we kregen 3 dollar per dag per van korting. Scheelt intotaal zo'n 580 dollar!! En ook heeft ze een mooie aanbieding waarbij we naar kangeroo island, barrosa (wijnvalley) en een 6 daagse outback tour naar Alice Springs kunnen voor 945 ipv 1055 dollar. Gaan we zeker even over nadenken. :D

Ik had bijna geen van nodig gehad, omdat ik gistere bijna een auto had gewonnen met het eindfeest. Van de ong 85 mensen die met de Jumbo meegingen, werden er 6 namen genoemd die een autosleutel kregen. De prijs was een Ford Falcon stationwagen. Ik was 1 van de gelukkige!!! Jeeh! Als de sleutel paste was de auto van jou, en de eerste 3 hadden pech.. Dus, was er echt bijna! Helaas had Tjalling (Alliantie, you know him remember..? Hihihihi) hem gewonnen. En Mark (neef van Niels, de vriend van Maaike Alliantie) had ook een sleutel.

Henk had ook gelukt, want hij heeft een week accomodatie gewonnen in de Woodduck (hostel waar we nu ook slapen) Dus, die gaan we op de terugweg gebruiken.

We hebben wel al een postadres.
Het is belangrijk dat er achter de naam het nummer vermeld wordt. Voor henk is het nummer 213. Voor Cyn 214.
Dan is het adres:
Woodduck Work & Travel
153 Forbes st
Woolloomooloo
2011 Sydney

De post wordt doorverstuurd als we niet in Sydney zijn.

Gistere na het feest lekker op het dakterras gezeten en lekker gedronken. Echt zooo gelachen om de mannen. Top!

Vanavond gaan we een happie eten en dan naar het Aquarium. Het schijnt echt heel mooi te zijn, omdat je echt onder de haaien door kan lopen. Morgen gaat Henk met de mannen surfen, met een georganiseerde excursie. Ik ga met de meiden op eigen gelegenheid naar dat strand om te zien hoe ze het ervan af brengen hahahhaa.

Tjeee, wat kan ik nog meer vertellen.. Er gebuerd gewoon zoo veel hier. Ik kan wel wat statistieken opnoemen van Sydney:
Aantal katten/honden gezien = 0
Fietsers: 3
Zwervers: 29
Aantal keer de verkeerde kant op gekeken met oversteken: Te vaak!
Bier: 50..?
Uren geslapen: 18
BBQ: 5 ofzo, komt echt onze strot uit.. Hihihihi

Ik hoop dat ik niets vergeten ben te vertellen. Als ik me nr weet zal ik hem ff mailen ofzo. Henk wilt geen Aus nr, hij is bereikbaar op zijn NL nr.
Pa, alsjeblieft geen geld overmaken voor deze site. Echt belachelijk gewoon dat het geld kost! Er zijn zat andere gratis sites. Mazzel voor hun ;)

Talk to you later mate.
No worries. Cheers!

• 02 Oktober 2008 - 06:36

Bea:

Hè lieverds, GEWELDIG!!!

• 02 Oktober 2008 - 06:39

Bea:

Oepsie..... ging iets niet goed.
    Maar geweldig hoor! Jullie gaan echt leuke dingen doen. Je schrijft echt leuk, ik krijg er zelf ook zin in!!!
    Hier gaat alles goed, weer lekker aan het werk enzo. Zaterdagmiddag komt Dennis weer eens gezellig lang en blijft eten. Het is hier alleen schijt weer. Het regent veel :-(
    Nou moppies, geniet van je reis en we horen het wel wat het Aus nr wordt.

Dikke kus
    Mamsie XXXXX en natuurlijk ook van Louis

• 02 Oktober 2008 - 06:40

Debbie:

Even wat updates over nederland als je het al mist ;-) maandag regen, regen.. dinsdag.. werkelijk waar 4x zijknat geregent... donderdag ochtend ik wordt wakker en kijk uit mijn raam.. en je raadt het nooit, maar het regent!!! hahaha

Geweldig dat jullie een Van hebben!!! Succes met de rotondes! Niet in paniek raken als je veel getoeter hoord! ( Ik spreek uit ervarind ;-) )
    Ik moet gaan, heb college, dikke Kuss

• 02 Oktober 2008 - 07:32

Amanda:

Heey meis, zo te horen hebben jullie het echt naar je zin! Leuk om elke keer zo'n verhaal te lezen trouwens, je houdt het netjes bij :P Als ik het zo lees krijg ik ook gewoon zin om naar je toe te komen! Nouja.. misschien in februari hè ;)

Veel plezier nog verders daar!

Groetjes! (aan Henk ook natuurlijk ;) )

• 02 Oktober 2008 - 09:07

Deboor:

:D
    Je schrijft leuk lief!
    Pas goed op elkaar!

Dikke kus!
    PS. Is Sydney niet die stad waar geen kauwgompjes op de straat liggen?!

• 02 Oktober 2008 - 09:39

Opa & Oma:

Lieve luitjes fijn dat jullie het naar je zin hebben gefeliciteerd met jullie prijs .
    Pas op met het links rijden met de rotondens daar is niks aan als je maar naar rechts blijft kijken.

veel liefs van Oma & Opa.

• 02 Oktober 2008 - 09:48

Pia:

Hallo Cynthia en Henk,

Ik volg jullie berichtjes via deze site en vind het bijzonder leuk om op deze manier van jullie avonturen op de hoogte te blijven!

Geniet ervan; het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige ervaringen en die zal niemand je ooit afnemen. En de tijd vliegt!!

Doe ook voorzichtig en pas goed op elkaar (tja, dit mens moet ook zo nodig de bezorgde tante uithangen (ha ha).

Veel liefs,
    Pia

• 02 Oktober 2008 - 15:52

Tess:

Volg jullie op de voet!
    Geweldig jullie verhalen..

Keep on enjoying!!!
    Voorzichtig in de Vans!! haha

Veel liefs vanuit het altijd regenende Holland!

Liefs, Jel&Tess

• 02 Oktober 2008 - 18:30

Ad:

hi luitjes toppie hoor jullie reis en belevingsverslagen... hou iedereen maar lekker op de hoogte. fijn om te horen dat ook nog ergens de zon schijnt, mocht het je te veel worden bedenk dan maar dat het hier al de hele week regent!!!! echt niet normaal.. henk dat is pas echt vakantie hé met zoveel vrouwen on the road hahaha ze hebben daar ook vast oordoppies hoor. hahaha cynthia als je smst naar mij of bea, dan sturen wij het wel naar elkaar door hoor dat scheelt je weer geld!!! nou maak nog veel plezier en geniet lekker ps. rij voorzichtig xxxxxxad

• 03 Oktober 2008 - 08:59

Marieke:

Godddd kindje wat ben ik toch jaloers!!! Mijn hemel wat ga je een vette dingen doen.... keep up the good work guys!!! ik ben benieuwd hoe henkie het er vanaf heeft gebracht met surfen! love u guysssss Kusje Mariek en Nick

• 03 Oktober 2008 - 16:06

Dennis:

vet man ;)

• 03 Oktober 2008 - 16:35

Benjamin:

Tsjonge jonge jonge jonge zeg. Wat lekker om te lezen dat jullie het zo treffen, ik had ook niets anders verwacht hoor. Toffe manier om je te verplaatsen, met een campervan, lekker de vrijheid. Henk, duizende potjes gaan hier over de toonbank. We worden gillend gek hier, af en toe doe ik mijn ogen dicht een hoop ik dat je me komt helpen. Maar ik moet het nu met Buzz doen, ook leuk....

• 04 Oktober 2008 - 13:37

Danielle:

Hee schatjes!!

helemaal top al jullie verhalen!!! cynt hier kan ik echt niet tegenop hoor!! verwacht niet teveel van mijn verhalen!!
    Ik moet nog precies 3 weken werken en dan lekker 5 weken vrij whoehoe!!! Morgen moet ik voorskieen spannend!! dan hoor ik dus eigenlijk echt pas voor 100% zeker of ik aan de cursus mag meedoen!
    gisteren zijn we met de jongens uit aalsmeer op stap geweest en was weer eerrgg woest lag half 4 in bed en 7 uur ging de wekker weer!! maar was zeker de moeite waard!!(hier volgt nog een prive berichtje over!!)

nou verder gaat het allemaal ze gangetje hier!! heel veel plezier!! love you!!! en spreken elkaar snel weer!!
    xxxxxxxxxxx Daan

• 05 Oktober 2008 - 18:13

Denise:

Hey Cynt (en Henk)

Super om te horen dat je het iig helemaal leuk hebt en veel dingen ziet en gaat zien! Zoals anderen je al vertelde is het hier indd nat-weer. Ook ik ben vaak getroffen door een bui op de fiets. Gelukkig vanaf morgen iets beter. Helaas heb ik wel vorige week vrijdag mn kat (Jojo) moeten laten inslapen. Dus daar balen we hier thuis allemaal nog wel van. Voor de rest met Alessandro nog leuk en hij had woe. mn ouders ontmoet voor het eerst; ging goed :)
    Hoe was het lopen onder de haaien door ?!
    En Henk met surfen?

Dikke Kus Denise

• 20 Oktober 2008 - 09:34

Henkie & Cynthia:

fijn om te horen dat het allemaal zo goed met jullie gaat.
    Lijkt me ook wel wat, maar wij zullen moeten wachten tot we met pensioen zijn ben ik bang !
    Geniet maar lekker.

Liefs,